Het is nu 23 okt 2018 15:18


Welkom bij Invertebrate-Focus!

Neem even de tijd om enkele tips en de regels eens te bekijken.
 • Auteur
 • Bericht
Offline
Avatar gebruiker

Tijl

Oprichter

 • Berichten: 643
 • Geregistreerd: 15 maart 2012 14:14
 • Woonplaats: Tessenderlo Belgium

Welkom bij Invertebrate-Focus!

Bericht01 apr 2012 04:50

Welkom op ons nieuwe (oude) forum!! Hopelijk leer je hier iets bij, of leren wij van jou iets bij ;) Het zijn fijn zijn als je jezelf even voorstelt en dan vraag/post je er maar op los!

Bekijk ook even de forumregels!Het is geen heel wetboek, maar er zijn toch enkele dingen die je in acht moet nemen:

Heb respect voor elkaar!
 • Je mag altijd je mening zeggen maar het is belangrijk dat dit steeds met het nodige respect gebeurt! Denk dus aub 2 keer na voor je iets post. Kwetsende, discriminerende of andere niet passende zaken worden niet getolereerd!

Let op je taal!
 • Het is de bedoeling dat iedereen kan mee volgen, dus schrijf alles in het Algemeen Nederlands!
 • Smstaal hoort thuis op een gsm en niet op een forum.
 • Hoofdletters kunnen beschouwd worden als schreeuwen dus let hier mee op!

Help mee aan een overzichtelijk forum!
 • Al is het niet altijd even makkelijk, probeer toch zo veel mogelijk on-topic te blijven, zo kan iedereen (ook jij dus) later veel makkelijker iets terugvinden!
 • Probeer geen vragen te stellen die al gesteld zijn! Je kan altijd even met de zoekfunctie kijken of je het antwoord misschien al kan vinden in vorige topics.
 • Zet je topic in het juiste subforum.

Reclame mag, maar niet te veel!
 • Als je een winkel hebt mag je in het “winkel”-topic de naam, aanbod en eventueel de site plaatsen. We zijn echter geen reclamebureau dus overdrijf hier niet mee!

Beheerders/Moderators zijn er om je te helpen!
 • Indien je vragen hebt over eender wat mag je altijd iemand van het team contacteren! (Schiet ons niet dood als je niet meteen een antwoord krijgt, niet iedereen heeft evenveel tijd)
 • Beheerders/Moderators hebben altijd het recht om berichten te verplaatsen, verwijderen of aan te passen. (voor verbetering van het forum)
 • Als Beheerders/Moderators je waarschuwen voor iets, neem dit dat serieus!
 • Indien er toch iets wordt betwist hebben Jeroen of ik altijd en steeds het laatste woord (dat is het voordeel van oprichter te zijn ;) )

En dat zal het, in een notendop, zowat zijn!
Deze regels zijn er dus voor iets!
Indien je ze niet volgt kan het leiden tot een permanente uitsluiting


Veel plezier!!!!!!!!


(de kleine lettertjes van de registratieregels:

Door het bezoeken/gebruiken van "invertebrate-focus.be" (in wat volgt wordt hiernaar verwezen als het gaat over "wij", "ons", "onze", "invertebrate-focus.be" of "http://www.invertebrate-focus.be"), ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met één van de voorwaarden, bezoek/gebruik "invertebrate-focus.be" dan niet langer. We behouden ons het recht voor om deze voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen je daar -waar mogelijk- van op de hoogte houden. Het is echter aan te bevelen om regelmatig zelf de voorwaarden te controleren op wijzigingen. Als je niet akkoord gaat met één van de wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van "invertebrate-focus.be". Als je wel gebruik blijft maken van "invertebrate-focus.be", ga je automatisch akkoord met de wijzigingen.

Dit forum werkt op basis van phpBB (in wat volgt wordt hiernaar verwezen als het gaat over "zij", "hen", "hun", "phpBB-software", "www.phpbb.com", "phpBB Groep", "phpBB Teams"). Dit is een forumpakket dat is vrijgegeven onder de "General Public License" (of "GPL") en kan worden gedownload op http://www.phpbb.com. De phpBB-software vergemakkelijkt alleen discussies via het internet en GPL verbiedt hen tussen te komen in wat wij toestaan en/of verbieden als toelaatbare inhoud en/of gedrag. Voor meer informatie omtrent phpBB, zie: http://www.phpbb.com/.

Verder verklaar je geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, racistische, seksueel-georiënteerde of andere inhoud te plaatsen, die in strijd is met internationale wetten, de wetten van je eigen land of het land waar "invertebrate-focus.be" gehost wordt. Als je dit toch doet, kan dit leiden tot een onmiddellijke permanente uitsluiting en waarschuwen we, als we dit nodig vinden, je internetprovider. Je IP-adres wordt bij registratie en iedere post opgeslagen, waardoor we het volgen van de voorwaarden kunnen afdwingen. Je gaat ook akkoord met het feit dat "invertebrate-focus.be" het recht heeft om op ieder moment een onderwerp te verwijderen, verplaatsen of sluiten. Als gebruiker sta je ook toe dat jouw opgegeven informatie in onze database wordt opgeslagen. Deze informatie wordt nooit zonder jouw toestemming aan derden doorgegeven, tenzij een rechter hierom vraagt. Noch "invertebrate-focus.be", noch phpBB zijn verantwoordelijk als je gegevens door een forumhack toch openbaar gemaakt zouden worden. )
He who asks a question is a fool for a minute, he who does not remains a fool forever..

Mantodea: Schizocephala bicornis/Acanthops sp.(2nd)/Deroplatys desiccata(10th)/Deroplatys truncata(2nd)/Idolomantis diabolica/Otomantis sp(2nd)/Parasphendale agrionina/Taumantis sigiana/Pseudogalepsus sp./heterochaeta orientalis/Hymenopus coronatus
Phasmatodea: H. dilatata/P. giganteum/E. goliath/A. fenestrata/S.couloniana
Arachnida: C. elegans/C. ritae/C. perezmilesi/H. villosella/H.triseriatus

Keer terug naar Welkom! Gelieve dit eerst even te lezen.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron